Klarna.

Klarna is een flexibele betaaloplossing waarmee klanten achteraf kunnen betalen waar en wanneer het hen uitkomt.

Testaccount aanmaken Login E-commerce Portal

Accepteer Klarna betalingen

Met Klarna betalen klanten achteraf binnen 14 (of 30) dagen. De daadwerkelijk betaling wordt online gedaan via de Klarna-app of het -klantportaal. Het is een gegarandeerde betaling, ongeacht of Klarna de betaling al heeft ontvangen.

Het bestelproces is laagdrempelig en binnen enkele seconden afgerond. De klant selecteert betaalmethode 'Klarna achteraf betalen', vult enkele gegevens in en de bestelling wordt geplaatst. De klant betaalt waar en wanneer het uitkomt vanuit zijn Klarna-account.

Meer dan 35 miljoen consumenten hebben al gebruik gemaakt van deze betaalmethode voor online shoppen.

Klarna aanvragen

CM.com tarieven - Klarna

Volume korting >2.000 transacties p/m - op aanvraag

Wij rekenen de kosten voor de verwerking en de betaalmethode voor elke transactie. Je betaalt enkel voor succesvolle transacties. Er zijn geen verborgen kosten aan verbonden.

Betaalmethode kosten: contract afhankelijk

Processing kosten: € 0.14

Volledige prijslijst Neem contact op

Accepteer Klarna met CM.com

Maak online betalen makkelijk

Certified Payment Provider

Als gevestigde aanbieder van betaaldiensten in Nederland voldoet CM.com aan alle veiligheidsregels en -technologieën voor een veilig online betaalsysteem.

Meer over onze licenties

Wereldwijd bereik, meer dan 60 valuta's

Ontvang betalingen van over de hele wereld. Dit zal niet alleen je wereldwijde bereik vergroten maar ook de klantervaring verbeteren. Ontvang betalingen in meer dan 60 verschillende valuta's.

24/7 Monitoring en support

CM.com biedt 24/7 support ter plaatse. Onze analisten bewaken continu de beveiliging, de prestaties en de verbindingen met leveranciers en klanten vanuit ons Network Operations Centre.

Klarna aanvragen Testaccount aanmaken

Is this region a better fit for you?

Go