Bestellen en betalen met Mobile Order

Horeca gasten en festival bezoekers bestellen en betalen snel en makkelijk via hun mobiele telefoon

Aanmelden Neem contact op
Payments Mobile Order

Mobiel bestellen en cashless betalen

Mobile Order maakt het mogelijk om sneller en gemakkelijker te bestellen en betalen in de horeca, op festivals en evenementen. Bezoekers selecteren en bestellen maaltijden en andere producten via de online bestelpagina of de festivalapp op hun eigen mobiele telefoon. 

Aanmelden

Hoe werkt Mobile Order

Laat gasten en bezoekers zelf hun bestelling plaatsen en betalen op hun eigen mobiele telefoon. Nadat de bestelling is geplaatst, kan de bestelling op het aangegeven moment opgehaald worden. Je klanten hoeven nu niet meer te wachten in de rij.

Maak en beheer gemakkelijk je eigen digitale menukaart, producten en locaties. Volg de bestellingen via je dashboard en krijgt direct inzicht in jouw omzet.

  1. Eenvoudig bestel- en betaalproces

  2. Geen wachtrijen meer

  3. Realtime inzicht in omzet

  4. Geen hardware of kassasoftware nodig

Demo - Mobile Order
mobile order

Laat je klanten bestellen en afrekenen met een QR-code

Toepassingen van Mobile Order

Horeca

Laat gasten laagdrempeling en discreet bestellen via QR-code en Whatsapp, zonder installatie van extra apps. Cross- en upsell mogelijkheden zijn geïntegreerd in een webbased oplossing.

Nu gratis voor horeca

Festivals & Events

Met Mobile Order kunnen bezoekers van festivals en evenementen eenvoudig onboarden in de app en vervolgens zowel online als offline bestellen met een duidelijk overzicht van orders achteraf.

Sportevenementen

Volle stadions zijn belangrijk voor sportclubs om de verkoopresultaten te maximaliseren. Zo ook de inkomsten uit de verkoop van eten en drinken. 

CM.com tarieven - Mobile Order

Nog tot 1 juli 2020 gratis te gebruiken

Tarieven

Opstartkosten

gratis

Per bestelling incl. transactie kosten

2% (min. €0,20 per bestelling)

SMS notificatie

gratis

Conversational Commerce - The Tosti Club

Wanneer je zin hebt in een tosti maar niet veel tijd hebt, biedt The Tosti Club de mogelijkheid om zo snel mogelijk je tosti per mobiel te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen, is een QR-code scannen en WhatsApp te gebruiken.

Vervolgens opent er automatisch een WhatsApp-scherm met in de bericht balk: 'bestellen'. Je drukt op verzenden, en begint zo met bestellen. Het volledige bestel proces verloopt binnen je WhatsApp app. Vervolgens verschijnt er een betaalscherm. Zodra je hebt afgerekend ontvang je een bevestiging via WhatsApp. Je heerlijke tosti is zometeen klaar.

Meer over The Tosti Club
The Tosti Club

Mobiel bestellen en muntloos betalen op Lowlands

CM.com maakte met Mobile Order mobiel bestellen en betalen mogelijk voor festivalbezoekers op Lowlands. Vanuit de Lowlands Festival 2019 app konden festivalgangers hun drankbestelling plaatsen. Na het invoeren van de bestelling in de festival app, verscheen in de app een QR-code waarmee de bestelling bij de betreffende bar kon worden afgehaald.

Het bankrekening- of creditcard nummer werd eenmalig gekoppeld aan het gebruikersprofiel waarmee alle bestellingen na afloop van Lowlands automatisch betaald werden. Hierdoor bleven de portemonnee en fysieke muntjes op het festival achterwege.

Meer over Lowlands

Gebruiksvriendelijke bestel-app voor bezoeker én ondernemer

Vereenvoudig het bestel- en betaalproces

Laagdrempelig voor bezoekers

Laat je gasten en bezoekers snel en overal bestellen, zonder wachtrijen, cash geld of zoekgeraakte munten. De gebruiker krijgt direct, duidelijk inzicht in bestellingen en gebruik. 

Efficiënter voor de ondernemer

Til je bezoekerservaring naar een hoger niveau en verhoog je omzet. Maak gebruik van real-time data en reporting zonder hardware of betaalsystemen, zodat elk bezoek weer beter wordt.

Interesse? Neem contact met ons op!

Wij helpen je graag je bedrijf te optimaliseren. Stuur je gegevens naar ons sales- en supportteam en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Aanmelden Neem contact op

Is this region a better fit for you?

Go