Verhoog je omzet en ROI met QR Betalingen

Gemakkelijke en veilige betalingen met QR-codes zonder cash, kaarten of terminals - alleen de mobiele telefoon van de klant.

Payments QR Betalingen

Lagere kosten, meer betaalgemak: QR betalingen

Gebruiksvriendelijke betaalmethode

Betalen via een QR-code is eenvoudig en veilig met het gebruik van de mobiele telefoon. QR codes kunnen in elke gewenste situatie worden geïmplementeerd. 

Bespaar kosten

Om betaald te worden via mobiel heb je geen aparte hardware nodig. Betalingen kunnen veilig en snel worden gedaan door met de mobiele telefoon een QR-code te scannen. 

Eenvoudig te integreren en te combineren

Integreer QR Payments in je kassasysteem en combineer het met andere populaire betaalmethoden. Sluit het aan op je Customer Data Platform.

Ontvang betalingen via mobiel

Mobiele telefoons bieden naast debet- en creditcards een extra betaalmogelijkheid voor winkels of restaurants. Je ziet direct of de betaling succesvol is en het biedt de mogelijkheid om een persoonlijk bericht of bedankje achter te laten op de telefoon van de betaler. De toepassingen zijn eindeloos.

Bancontact QR - Online betalingen via Bancontact

Bancontact verwerkt meer dan 150.000 online transacties per dag en is de meest gebruikte betaalmethode van België.

Met Bancontact QR kunnen je Belgische klanten gemakkelijk en snel online betalen met Bancontact. Je klanten scannen eenvoudig de QR-code met een mobiele telefoon of tablet en worden automatisch doorgestuurd naar de online omgeving van een van de 20 deelnemende banken. De Bancontact QR app kan betalingen tot € 500 per transactie verwerken.

Online betalen met Bancontact is veilig, snel en eenvoudig in gebruik, voor jou en je klanten.

Meer over Bancontact QR
bancontact qr

iDEAL QR - Online betalingen via iDEAL

iDEAL QR maakt het mogelijk om in zowel een fysieke als online omgeving eenvoudig mobiele betalingen te verrichten via de meest populaire betaalmethode van Nederland: iDEAL. Met iDEAL QR kan de consument snel en eenvoudig mobiel betalen via een QR-code.

Met iDEAL QR verschuift de betaling naar de mobiele telefoon van de klant. Geen gedoe meer met pinpassen, terminals of contant geld. Daarnaast geeft de mobiele telefoon mogelijkheden voor bedrijven om direct in contact te zijn met de klant. Bijvoorbeeld voor een digitale bon, tevredenheidsscore of re-marketing.

Meer over iDEAL QR
ideal qr betalingen

Interesse? Neem contact met ons op!

CM.com is gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve betaal- en communicatieoplossingen. Geïnteresseerd in je sleutel naar de digitale wereld?

Ontvang QR betalingen

Gerelateerde artikelen

Is this region a better fit for you?

Go