CM Inspires | 22 Januari 2020

Kom naar de volgende editie van CM Inspires en leer hoe messaging innovaties de toekomst van klantcontact bepalen.

Events CM Inspires: Innovation in Messaging

Be part of it!

CM Inspires: Een evenement waarin wij onze passie en expertise over de laatste mobiele innovaties met je delen. Registreer je nu.

Ik wil tickets

Innovatie in Messaging

De manier waarop we met onze klanten communiceren gaat veranderen. Next-Gen messaging kanalen bepalen de verwachtingen van de klant. Het is aan jou om te beslissen, blijf je aan die verwachtingen voldoen? Of ga je deze verwachtingen zelfs overtreffen? Dankzij Next-Gen Messaging kanalen kun je de klantinteractie op een hele toegankelijke manier naar een hoger niveau brengen.

Sprekers

CM.com's COO trapt deze editie van CM Inspires af met de belangrijkste trends die hij spotte tijdens zijn reizen naar dé tech-hoofdsteden van de wereld. Tijdens zijn presentatie leer je meer over de belangrijkste innovaties op messaging gebied en hoe je deze kunt inzetten bij klantinteractie.

Daarnaast nodigen we een koploper in klantcontact uit die je meeneemt in zijn ervaringen en successen met nieuwste messaging kanalen. Hoe implementeer je Next-Gen messaging kanalen om merkbetrokkenheid en klanttevredenheid te verbeteren?

En als klapper hebben we een presentatie over Apple Business Chat. Waarbij je de laatste informatie krijgt over dit nieuwste messaging kanaal.

Na de presentaties zetten we het gesprek voort tijdens de netwerkborrel, onder het genot van overheerlijke creaties bereidt door onze eigen CM Bistro. Ontmoet bedrijven van verschillende sectoren en groottes, en ontdek hoe je de nieuwste messaging innovaties in jouw bedrijf kunt gebruiken!

Programma

14:30 - 15:00

Ontvangst

15:00 - 15:15

Kick-off CM Inspires

Jeroen van Glabbeek - CEO CM.com

15:15 - 15:45

Global trends

Gilbert Gooijers - COO CM.com

Gilbert leert je tijdens zijn presentatie meer over de belangrijkste innovaties op messaging gebied en hoe je deze kunt inzetten bij klantinteractie.

15:45 - 16:15

Presentatie over Apple Business Chat

16:15 - 16:45

Break

16:45 - 17:15

Praktijkcase

Een voorloper in customer contact neemt je mee in hun messaging innovaties.

17:15 - 17:30

Demo Time!

Colinda Leemans

17:30 - 19:00

Netwerkborrel

Geniet van de door onze CM Bistro gemaakte hapjes!

Gilbert Gooijers - COO en Eigenaar CM.com

Gilbert Gooijers richtte, samen met Jeroen van Glabbeek, in 1999 CM.com op. Ze introduceerden het versturen van SMS-jes naar grote groepen om ze op een effectieve manier te informeren. Tegenwoordig bedient CM.com meer dan 8.000 klanten in 140 landen wereldwijd, waaronder financiële instellingen, tv-zenders en politie.

De missie van CM.com is om slimme oplossingen te bieden waarmee bedrijven en consumenten interactie hebben, betalingen doen en communiceren met behulp van mobiele technologie. Waar ook ter wereld, ongeacht het kanaal of apparaat. Met als doel het leven van mensen beter, eenvoudiger en veiliger te maken.

Gilbert Gooijers

Renno Welberg - CCO en Product Owner Red je Pakketje

Renno is CCO en Product Owner van Red je Pakketje en is zowel verantwoordelijk voor de groei als de software ontwikkeling. Met een enorme interesse in data en automatisering stelt hij Red je Pakketje in staat om voorloper te zijn op het gebied van communicatie, naar zowel webshop als consument.

Red je Pakketje zet altijd de consument op één, vanuit dit basisprincipe maken ze keuzes. De bezorgers zijn het visitekaartje en vinden het normaal dat ze de tijd krijgen om een pakket met een glimlach af te leveren. Bezorgen doen ze op dezelfde dag, deze garantie maken ze waar dankzij hun hypermoderne IT-systeem.

Renno Welberg

Be part of it!

Registreer je nu voor CM Inspires: Innovatie in Messaging op 22 januari 2020. We zien je daar.

Registeren

Locatie

CM Inspires vindt plaats op de CM Campus in Breda, Konijnenberg 24. CM.com is goed bereikbaar middels het openbaar vervoer. Daarnaast beschikken we over voldoende gratis parkeerplekken rondom onze panden.

Map CM office

Is this region a better fit for you?

Go