Mobile Service Cloud - Verbeter je klantenservice.

Verbeter de klanttevredenheid en verrijk ieder klantgesprek met onze full-service cloud voor customer service.

Neem contact op Plan een demo

Gratis WhatsApp for Business starterspakket

Alles wat je team nodig heeft om het gesprek met klanten te starten:

  1. Probeer 90 dagen gratis

  2. WhatsApp Business account

  3. Customer Communication Management software

  4. Scripted Chatbot

Probeer 90 dagen gratis
Gratis WhatsApp for Business starterspakket

Overtref de verwachtingen van elke klant

Klanttevredenheid

Verhoog de klanttevredenheid door verwachtingen te overtreffen. Laat klanten net zo met je communiceren als ze met vrienden en familie doen.

Full-service cloud

Verlaag de druk op je klantenservice. Handel alle gesprekken af vanuit één dashboard. Werk efficiënt samen tussen teams en automatiseer terugkerende verzoeken.

Vloeiende gesprekken

Blijf met je klant in gesprek ongeacht het kanaal of de tijd. Onze slimme data tooling genereert 360 graden klantprofielen zodat je bij elke interactie op de hoogte bent van de klantbehoefte.

De alles-in-één Mobile Service Cloud

Met de Mobile Service Cloud heb je toegang tot alle kanalen, tools en functies om je klantenservice naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Ons uitgebreide dashboard minimaliseert de druk op klantenservices, terwijl onze in-channel gegevens en betalingstools de NPS en ROI maximaliseren.

Communiceer met je klanten via hun favoriete berichtenkanaal zoals WhatsApp, Apple Business Chat, Facebook Messenger, Viber, Telegram, Twitter, SMS en beheer alle gesprekken in één eenvoudig te gebruiken dashboard.

all in one mobile service cloud messaging channels

Profiteer van alle kanalen, tools and functies

De Mobile Service Cloud is een rijke productsuite met alle communicatiekanalen, tools en functies die je nodig hebt voor de optimale klantervaring. En om de druk op de klantenserviceteam te verminderen en zelfs om je omzet te laten groeien.

Neem contact op Plan een demo

Eén dashboard voor alle kanalen

Via allerlei kanalen stromen vragen binnen en klanten willen snel antwoord. Hoe makkelijk is het als alle gesprekken vanaf hetzelfde dashboard worden afgehandeld?

Onze Customer Contact tool biedt een intuïtief dashboard waar je meteen mee aan de slag kunt zonder dat je daar development skills voor nodig hebt. Cusomer Contact is speciaal ontworpen om de druk op de klantenservice te verlagen.

Creëer orde in de overvloed aan communicatiekanalen en bespaar kostbare tijd. Verkort de reactietijd, zet het gesprek via verschillende kanalen voort en draag chats vloeiend over aan andere teams.

Meer Customer Contact

Alle beschikbare kanalen

sms
whatsapp
apple business chat
viber
rcs
facebook messenger
telegram
twitter

Gebruik een Chatbot om je gesprekken te automatiseren

Verminder de druk op je customer care team door repetitieve taken te automatiseren. Laat onze chatbots alle terugkerende taken afhandelen, zodat je medewerkers zich kunnen concentreren op de gesprekken die er echt toe doen. Geef het gesprek door aan een customer care agent als het gesprek te complex wordt.

  1. Beschikbaar op elk kanaal en apparaat

  2. Gemakkelijk op te bouwen en te beheren zonder programmeren

  3. Gegarandeerde resultaten

Meer over Chatbots
chatbot

Bouw unieke klantprofielen

Elke interactie moet waarde hebben voor je klant, ongeacht de kanalen. Met het Customer Data Platform van CM.com kun je voor elke klant een uniek profiel opbouwen.

Op basis van deze klantprofielen kun je je gepersonaliseerde marketing naar een hoger niveau te tillen door op het juiste moment relevant te zijn voor je klanten.

Door je data te ordenen in rijke 360 graden klantprofielen, kun je anticiperen op de behoeften van klanten en ze de beste service bieden om gelukkige, terugkerende klanten van ze te maken.

Customer Data Platform
CM Data

Maak van elk gesprek een verkoopkans

Tevreden klanten en de juiste oplossing bieden voor een probleem zijn erg belangrijk. Maar dat geldt ook voor winst behalen. Dus wat als de gesprekken met je klanten een geheel nieuwe manier van verkopen mogelijk maken?

Vraagt een klant om een product te retourneren? Waarom niet een alternatief bieden waar hij voor kan betalen in de chat? Ditzelfde kan worden gedaan voor klanten die op zoek zijn naar productaanbevelingen.

Met onze betalingslinks en in-app betalingsoplossingen zoals Apple Pay, kan jouw klant een aankoop doen zonder het gesprek te verlaten.

In-app payments

Mobile Service Cloud - Prijzen

Basic, Advanced of Pro? Stel je eigen Mobile Service Cloud samen, activeer alle messaging kanalen waar je klanten te bereiken zijn en beheer alle gesprekken vanaf één dashboard. Overtref de verwachtingen van elke klant.

Neem contact op Configureer je package

Gerelateerde artikelen

Is this region a better fit for you?

Go