Mobiele oplossingen voor de sportindustrie

Efficiënte en gebruiksvriendelijke toepassingen voor moderne interactie met fans om bezoekersaantallen en omzet te verhogen.

Solutions Sports

Ticketing

Organiseer succesvolle sportevenementen. CM Tickets is een betrouwbare technologie voor het starten en managen van registraties. Stel je event op binnen 3 minuten!
Probeer Ticketing gratis

NAC Breda logo
IKF logo
CHIO logo
Nevobo logo
New heroes basketbal logo
KNLTB logo

Ticketingsysteem voor sportevenementen

Vanaf nu is het eenvoudig voor je fans om tickets te bestellen. Gebruik onze slimme ticketingoplossingen voor losse verkoop of voor de verkoop van (seizoens)tickets.

Bereik sportfans op hun mobiele telefoon met behulp van ons uitgebreide platform en zie de fanbase van je club groeien.

Combineer eenvoudig (seated) ticketing, sponsorticketing, klantprofielen, marketingtools en wereldwijde betalingen.

Alles op 1 platform.

sportticketing

Leer je bezoekers kennen

Je omzet stijgt als je jouw bezoekers leert kennen. Combineer alle informatie over je klanten, bouw inzichtelijke profielen op en creëer verkoopkansen met de verschillende mobiele oplossingen van CM.com.

Verzamel alle data over klanten en verborgen fans én verstuur automatisch gepersonaliseerde SMS, e-mails en spraakberichten naar geselecteerde doelgroepen. Eenvoudig in te stellen door iedere gebruiker.

Verhoog het aantal loyale bezoekers van je club.

Bouw klantprofielen op
cm data

Bereik je sportfans

Een gepersonaliseerd bericht valt op. Trek eenvoudig en effectief de aandacht met mobile messaging.

Bereik fans door berichten te sturen via hun favoriete communicatiekanalen. Gebruik onze campagnetools om snel gepersonaliseerde berichten naar grote databases te verzenden. Eenvoudig op te maken door iedere gebruiker.

Real-time campagne interactiestatistieken maken het voor je team mogelijk om het succes te meten.

Vergroot de betrokkenheid
sms marketing sport

Secondary ticketing voor sportclubs

Volle stadions zijn belangrijk voor sportclubs om de verkoopresultaten te maximaliseren. Soms kunnen seizoenkaarthouders een wedstrijd niet bijwonen.

Secondary ticketing maakt het mogelijk om gemakkelijk vrijgekomen stadionstoelen per wedstrijd door te verkopen aan anderen. Laat seizoenskaarthouders hun stadionticket gemakkelijk verkopen aan andere fans en verhoog inkomsten.

Secondary ticketing sports

Verstuur eenvoudig berichten die wél aandacht krijgen

SMS Campagnes

SMS is een doeltreffend communicatiemiddel met een snelle aflevertijd en een hoog openingspercentage. Met SMS Campagnes verstuur je gepersonaliseerde berichten naar geselecteerde doelgroepen.

Meer over SMS Campagnes

Email Campagnes

Email behoort tot één van de meest gebruikte communicatiemiddelen. Ontwerp gemakkelijk gepersonaliseerde emails én verstuur deze naar alle formaten databases, zonder technische voorkennis.

Meer over Email

Voice Campagnes

Audio is een krachtig middel om een boodschap over te brengen. Stuur vooraf ingesproken audioberichten van bijvoorbeeld topsporters eenvoudig naar bezoekers, fans en seizoenskaarthouders.

Meer over Voice Campagnes

Gerelateerde artikelen

Is this region a better fit for you?

Go