Ga in gesprek met je klant via Two-Way Messaging

Vraag een long number of short code aan of verkrijg toegang tot alle andere populaire communicatiekanalen via één API.

Vraag een nummer aan
Two Way Messaging

Kies tussen een short code of long number

Vergroot je bereikbaarheid, wereldwijd

Dedicated short code

Een dedicated short code is gewijd aan je merk. Kies tussen een willekeurige shortcode of kies voor herkenbaar nummer voor hogere betrokkenheid.

Shared short code

Een shared short code is een kosteneffectieve oplossing. Je krijgt een uniek SMS keyword toegewezen, maar je deelt de short code met andere merken en bedrijven.

Long Number

Long numbers zijn goedkoper in gebruik dan short codes en kunnen wereldwijd worden gebruikt, om antwoorden en telefoontjes te ontvangen van internationale bestemmingen. 

Hoe vraag ik een short code of long number aan?

Registreer je bedrijf op ons platform en vraag je nummer direct aan via het Channels dashboard. De prijzen zijn afhankelijk van het nummer en het land. Elk land heeft zijn eigen regels en voorschriften op het gebied van configuratie en facturering.

Vraag een nummer aan Neem contact met ons op

Internationale gesprekken met Two-way SMS

Two-Way Messaging begint met een dedicated of shared short code of een long number. Door Two-Way Messaging via short codes of long numbers te activeren kan je bedrijf tegen minimale kosten berichten en antwoorden van klanten ontvangen om zinvolle gesprekken te starten.

Communiceer je nummer zodat je klanten je kunnen bereiken, wat real-time interactie mogelijk maakt en de klantervaring verbetert.

  1. Verbeter je service of bedrijf met enquêtes

  2. Verzamel stemmen voor een votingcampagne

  3. Maak donaties mogelijk voor je liefdadigheidsinstelling

  4. Ontvang directe reacties van klanten en leads

two way sms via short code

Multi-channel messaging vereenvoudigd via één API

Ga verder dan SMS en bereik je klanten precies waar ze zich bevinden op het kanaal dat ze verkiezen. Verhoog eenvoudig de betrokkenheid van klanten en maak verbinding met alle kanalen via één Business Messaging API.

Maak een account aan Business Messaging API

Verbind met alle relevante messaging channels

In dit digitale tijdperk is multichannel messaging en marketing eerder regel dan uitzondering. Onze multi-channel API combineert alle communicatiekanalen in één platform. De high-volume en two-way oplossing voor hogere klantbetrokkenheid.

Kies er voor om je berichten te bezorgen via SMSWhatsAppApple Business Chat, Voice of Push en bereik je klanten op de kanalen die zij het liefst gebruiken.

All Messaging kanalen

Ga van start met Two-Way Messaging

Maak een account aan op CM.com

Vul je gegevens in, maak een gratis account aan op ons platform en start met Two-Way Messaging.

Maak een account aan

Vraag een short code of long number aan

Activeer Two-way messaging in het Channels dashboard via short codes of long numbers. Laat je bedrijf berichten en antwoorden van klanten ontvangen en voer zinvolle gesprekken via SMS.

Lees meer

Maak verbinding met alle andere kanalen

Zet het gesprek verder via alle beschikbare messaging kanalen die geschikt zijn voor je bedrijf, zodat je geen enkele communicatiemogelijkheid mist.

Business Messaging API

Gerelateerde artikelen

Is this region a better fit for you?

Go