Ontvang online betalingen met iDEAL.

Bied klanten de mogelijkheid om te betalen via internet banking of via de mobile banking app van hun eigen vertrouwde bank.

Testaccount aanmaken Login E-commerce Portal

iDEAL tijdelijk €0,20 per transactie

Speciaal voor de drukste e-commerce tijd van het jaar kunnen webshops nu gebruik maken van een gereduceerd tarief op online betalingen. Integreer iDEAL nu in je webshop en betaal nu slechts €0,20 per iDEAL transactie (all-in) t/m 31 december 2020.

Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw zorgen voor geweldige piekmomenten voor online bestellingen en betalingen en bepalen voor een groot deel jouw jaarlijkse omzet. Zijn jullie er klaar voor? Sluit direct aan op iDEAL, de meest gebruikte betaalmethode van Nederland.

iDEAL aanvragen

Integreer iDEAL in je check-out

iDEAL is de nummer één online betaalmethode van Nederland, waarmee consumenten makkelijk en veilig online kunnen betalen via hun eigen bank.

iDEAL biedt een directe online betalingsgarantie aan de begunstigde, zodat producten en diensten direct kunnen worden geleverd. Het geld wordt via een SEPA-overschrijving overgemaakt naar de begunstigde. 

iDEAL aanvragen
ideal betalingen

Hoe werken betalingen via iDEAL?

De consument autoriseert de betaling in de vertrouwde bankomgeving. De meeste banken bieden klanten de mogelijkheid om te betalen via mobile banking.

In de bankapplicatie kunnen betalingen eenvoudig worden uitgevoerd. Men heeft enkel een mobiele pincode of biometrie (vingerafdruk) nodig om een betaling te autoriseren. De conversieratio van deze app-betalingen ligt daarom zelfs hoger dan bij internetbankieren.

ideal payments

Voordelen van iDEAL betalingen

  1. Real-time bevestiging en betalingsgarantie

  2. Vertrouwd, veilig en gebruiksvriendelijk voor de klant

  3. Gemakkelijk te gebruiken op mobiel via mobile banking app

  4. Geïntegreerd in online en mobiel bankieren

ideal betalingen voordelen

Vraag iDEAL aan voor je online shop

Volume korting >2.000 transacties p/m

CM.com is een CPSP en heeft een certificaat voor iDEAL. Wij bieden een volledige iDEAL-oplossing, inclusief alle reconciliatie, rapportage en settlements.

Actie: €0,20 per iDEAL transactie (all-in) t/m 31 december 2020

Normaal tarief: €0,29

Volledige prijslijst Neem contact op

Wat zeggen onze klanten?

Onze klanten delen graag hun verhaal en laten zien hoe ons online betaalplatform en onze innovatieve betaalmethodes deel uitmaakt van hun online of offline betaal omgeving.

Laat je klant betalen met iDEAL QR

iDEAL QR maakt het mogelijk om in zowel een fysieke als online omgeving eenvoudig mobiele betalingen te verrichten via iDEAL. Met iDEAL QR kan de consument snel en eenvoudig mobiel betalen via een QR-code.

De iDEAL QR code is ontwikkeld door CM Technology in samenwerking met Betaalvereniging Nederland. CM.com is een van de weinige CPSP's die iDEAL QR aanbiedt als betaalmethode, via een eenvoudig te integreren API.

  1. Gemakkelijk en snel iDEAL QR codes aanmaken

  2. Vaste bedragen en door de consument vastgestelde bedragen

  3. Real-time inzicht in de status van alle betalingen

  4. Eenvoudige koppeling met je Customer Data Platform en software

Meer over iDEAL QR
ideal qr betalingen

Accepteer iDEAL met CM.com

Maak online betalen makkelijk

Certified Payment Provider

Als in Nederland gevestigde aanbieder van betaaldiensten voldoet CM.com aan alle veiligheidsregels en -technologieën voor een veilig online betaalsysteem.

Meer over onze licenties

Wereldwijd bereik, meer dan 60 valuta's

Ontvang betalingen van over de hele wereld. Dit zal niet alleen je wereldwijde bereik vergroten maar ook de klantervaring verbeteren. Ontvang betalingen in meer dan 60 verschillende valuta's.

24/7 Monitoring en support

CM.com biedt 24/7 support ter plaatse. Onze analisten bewaken continu de beveiliging, de prestaties en de verbindingen met leveranciers en klanten vanuit ons Network Operations Centre.

iDEAL aanvragen Testaccount aanmaken