Bestellen en betalen met Mobile Order

Horecagasten en festivalbezoekers bestellen en betalen snel en makkelijk via hun mobiele telefoon

Aanmelden Neem contact op
Payments Mobile Order

Mobiel bestellen en contactloos betalen

Mobile Order maakt het mogelijk om sneller en gemakkelijker te bestellen en betalen in de horeca, op festivals en evenementen. Bezoekers selecteren en bestellen maaltijden en andere producten via de online bestelpagina of de festivalapp op hun eigen mobiele telefoon. 

Aanmelden

Laat je klanten zelf bestellen en afrekenen

Toepassingen van Mobile Order

Horeca

Laat gasten laagdrempeling en discreet bestellen via o.a. QR-code of WhatsApp, zonder installatie van extra apps. Cross- en upsell mogelijkheden zijn geïntegreerd in een webbased oplossing.

Festivals & Events

Met Mobile Order kunnen bezoekers van festivals en evenementen eenvoudig bestellen via een online bestelpagina of in de festival app en direct of achteraf betalen.

Sportevenementen

Supporters kunnen gemakkelijk zelf bestellingen plaatsen en ophalen, zonder in de rij te hoeven wachten. Met Mobile Order kunnen bestellingen zelfs worden uitgeserveerd.

Hoe werkt mobiel bestellen met Mobile Order

Laat gasten en bezoekers zelf hun bestelling plaatsen én betalen op hun mobiele telefoon. Via een QR-code, link of app komen ze op je online bestelpagina terecht. Hier bestellen ze hun drankjes en maaltijden en rekenen ze meteen af.

Nadat de bestelling is geplaatst, kan de bestelling op het aangegeven moment worden opgehaald of door personeel worden uitgeserveerd. Je volgt de bestellingen gemakkelijk via je dashboard en krijg direct inzicht in jouw omzet

Je klanten hoeven nu niet meer te wachten op personeel of in de rij te staan. Contactmomenten tussen gasten, bezoeker en personeel worden zo geminimaliseerd.

Demo - Mobile Order
Mobile Order

Mobile Order voor horecaondernemers en eventorganisatoren

Met Mobile Order bedien je gasten en bezoekers snel, ook tijdens piekmomenten. Tegelijkertijd ervaren ze een gebruiksvriendelijk, snel en veilig bestel- en betaalproces. Je beheert gemakkelijk zelf je online bestelpagina, producten en locaties.

Het bestel- en betaalproces wordt met Mobile Order volledig uit handen genomen. Daarmee verlaag je je personeelskosten en is je personeelsbezetting gemakkelijker in te schatten.

 1. Gebruiksvriendelijk, snel en veilig bestel- en betaalproces

 2. Verlaag personeelskosten en schat bezetting makkelijk in

 3. Realtime inzage in omzet en product verkoop

 4. Geen hardware of kassasoftware nodig

Aanmelden
Mobile bestellen en betalen

Contactloos genieten met mobiel bestellen en betalen @ Tribe

Bezoekers aan De Tuin en Het Strand van 2020 scannen met een mobiele telefoon de QR-code op hun eigen tafel en komen direct op de online bestelpagina van De Tuin of Het Strand terecht. Hier selecteert men de bestelling en rekent direct online af via iDEAL. Na het afronden van de bestelling komt het personeel de bestelling aan tafel serveren.

Het volledige bestel- en betaalproces wordt uit handen genomen. In totaal zijn er een stuk minder contactmomenten en bedien je jouw bezoekers snel en veilig.

Tijdens de ticket aankoop kunnen bezoekers ook al vooraf een borrelplank bestellen, wat weer gunstig is voor de cashflow.

Meer over Tribe Company
Contactloos bestellen

Blijf in contact met je gast of bezoeker

Blijf in contact met je gast of bezoeker en stuur (geautomatiseerde) berichten om bijvoorbeeld je volgende evenement of je nieuwe menukaart te promoten. Maak hiervoor gebruik van Customer Data Platform (CDP) en verschillende communicatiekanalen, waaronder WhatsApp, SMS en e-mail.

 1. Beheer gegevens van je gast of bezoeker in Customer Data Platform

 2. Maak segmentaties op basis van de profielgegevens

 3. Zet populaire communicatiekanalen in: WhatsApp, RCS, SMS, e-mail

 4. Automatiseer je communicatie voor cross- en upsell mogelijkheden

Customer Data Platform Messaging Channels
Customer Data Platform

Voordelen van Mobile Order

Mobile Order is ideaal voor evenementen en horeca waar geen tot weinig betaalinfrastructuur aanwezig is. Met Mobile Order wordt iedere (BYO) device een kassa. Daarnaast leveren we ook bonnenprinters en pinterminals (optioneel).

 1. Personalisatie: eigen look and feel

 2. Verschillende betaalmethoden en valuta

 3. Meertalig: 50+ talen

Voordelen Mobile Order

Conversational commerce @ The Tosti Club

Wanneer je zin hebt in een tosti maar niet veel tijd hebt, biedt The Tosti Club de mogelijkheid om zo snel mogelijk je tosti per mobiel te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen, is een QR-code scannen en WhatsApp gebruiken.

Vervolgens opent er automatisch een WhatsApp-scherm met in de bericht balk: 'bestellen'. Je drukt op verzenden, en begint zo met bestellen. Het volledige bestelproces verloopt binnen je WhatsApp app. Vervolgens verschijnt er een betaalscherm. Zodra je hebt afgerekend ontvang je een bevestiging via WhatsApp. Je heerlijke tosti is niet lang daarna klaar.

Meer over The Tosti Club
The Tosti Club

CM.com tarieven

Mobile Order

Tarieven

Opstartkosten

gratis

Per bestelling incl. transactiekosten

2% (min. €0,20 per bestelling)

SMS notificatie

gratis

Gebruiksvriendelijke bestel-app voor gast én ondernemer

Vereenvoudig het bestel- en betaalproces

Laagdrempelig voor gasten en bezoekers

Laat je gasten en bezoekers snel en overal bestellen, zonder wachtrijen, contant geld of zoekgeraakte munten. De gebruiker krijgt direct een duidelijk overzicht van bestellingen en gebruik. 

Efficiënter voor de ondernemer

Til je bezoekerservaring naar een hoger niveau en verhoog je omzet. Maak gebruik van real-time data en reporting zonder hardware of betaalsystemen, zodat elk bezoek weer beter wordt.

Interesse? Meld je direct aan of neem contact met ons op!

Meld je aan en ga direct aan de slag met Mobile Order. Of neem contact met ons op, we helpen je graag op weg!

Aanmelden Neem contact op