CM.com @ Webwinkel Vakdagen 2020

Stand 243 - Lees meer over onze keynote en presentaties over de nieuwste communicatie- en betaaloplossingen voor e-commerce

Maak een afspraak
Events Webwinkel Vakdagen 2020

Conversational Commerce op de Webwinkel Vakdagen

Op 29 en 30 januari is CM.com weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. Dit jaar geven we inspirerende presentaties over mobile first commerce en nieuwe communicatie- en betaaloplossingen voor de retail en e-commerce sector. Kom makkelijker in contact met je klant via het CM.com platform.

Maak een afspraak

Keynote: Trends in klantinteractie; conversational commerce

Jan Saan - CTO, CM.com

30 januari 13:15 - 14:00 - Keynote

Bereid je voor op de toekomst van Conversational Commerce en vergroot je kennis hoe rijke mobiele messaging channels zoals WhatsApp, RCS en Apple Business Chat de verkoopkanalen van de toekomst zijn. Deze trends in klantinteractie zijn afkomstig uit Silicon Valley en vormen binnenkort de standaard voor jouw klanten.

Jan Saan, CTO bij CM.com, vertelt meer over de toekomst van deze klantinteractie. Ontdek in deze Keynote het verschil tussen Chat en Conversational Commerce én leer hoe je jouw organisatie op deze onvermijdelijke transitie voorbereidt.

Lees verder
Jan Saan

Is WhatsApp het nieuwe verkoopkanaal?

Marilla Ruczynski - Marketing Manager, Business Messaging

CM Talk - booth 243

Mobiel is de manier om al je klanten in 2020 te bereiken, waar en wanneer en via het kanaal dat ze willen. Maar wat zijn de mogelijkheden van WhatsApp, Apple Business Chat, Facebook Messenger, RCS of WeChat?

Mag je marketingacties doen met WhatsApp? In welke kanalen kun je direct betalen? Hoe manage je alle klantcontacten tegelijk? De mogelijkheden voor digitale commercie via de next gen messaging kanalen hoor en zie je hier. 

Lees verder
Whatsapp verkoopkanaal

Tosti Club en Red Je Pakketje: Hoe mobiel commercie verhoogt

Marilla Ruczynski - Marketing Manager, Business Messaging

CM Talk - booth 243

Twee klantuitdagingen. Je zoon droomt over tosti’s van meel van de molen: The Tosti Club vind je nu in heel Nederland. De uitdaging: nog meer tosti’s verkopen in dezelfde winkels tijdens dezelfde winkeluren.

De ander verkoopt succesvol zijn webshops en wil pakketbezorging voor webshops verbeteren. Red Je Pakketje ontstaat. En hoe! Hoor hier hoe zij next gen messaging kanalen als WhatsApp en Apple Business Chat succesvol inzetten. 

Lees verder
The Tosti Club

Jouw toekomstbestendige check-out

Bram de Hart - Jr. Developer, CM Payments

CM Talk - booth 243

Veel check-out oplossingen op de markt zijn verouderd en aan vernieuwing toe. Ze vormen een losstaand component aan jouw webwinkel en eindgebruikers merken maar al te goed dat ze tijdens het betaalproces in een andere omgeving terechtkomen.

Kom erachter op welke manier je jouw webwinkel en check-out naadloos laat samensmelten. Leer ook hoe de combinatie van nieuwe betaalmethoden zoals WeChat Pay en Apple Pay, en vertrouwde betaalmethoden zoals iDEAL en creditcard, jouw check-out toekomstbestendig maken.

Lees verder
online check-out

Versterk de binding met je publiek met chatbots!

Ine Polak - Business Development, Abbi Insights

CM Talk - booth 243

Chatbots: ze zijn er in verschillende soorten en maten en je kunt ze als bedrijf inzetten voor allerhande toepassingen. Maar hoe zorg je er nu voor dat de inzet van jouw chatbot écht de binding met je publiek of achterban versterkt?

In deze talk laten Abbi Insights & CM.com je zien hoe je met een chatbot op een slimme manier, op cruciale momenten van jouw customer journey, input verzamelt van jouw doelgroep. Om die feedback vervolgens te activeren met een relevante call-to-action.

Lees verder
Chatbots

Digitale betaalinnovaties in de fysieke wereld

Ravinder Sampat - Partner Manager Online Success

CM Talk - booth 243

Digitale betaaloplossingen raken steeds meer verwoven in de fysieke wereld. Heb jij wel eens je drankje op het terras betaald met een QR-code? Of een festival bezocht zonder festivalmunten te hoeven gebruiken om betalingen te kunnen doen?

Betaaloplossingen die vaak buiten Europa al tot de standaard behoren, komen we steeds vaker tegen in ons eigen land. Ben jij klaar voor de volgende stap in betalen?

Lees verder
digitale betaalinnovaties

Demo time!
Mobile first commerce

Ervaar de nieuwste mobile first betaalmethodes en innovaties zelf!

  1. Maak een live betaling met Apple Pay en WeChat Pay (QR betaling)

  2. Creëer een mobiele betaalcampagne in 1 minuut

  3. Maak geautomatiseerde, gepersonaliseerde check-out omgeving

  4. Online afrekenen in fysieke wereld met iDEAL QR

Demo payments

Kom langs op onze stand 243 of maak alvast een afspraak

Wil je meer weten over Conversational Commerce of ben je benieuwd naar de nieuwste betaalmethodes zoals WeChat Pay en Apple Pay. Wij geven je graag een demo en brengen je graag op de hoogte!

Maak een afspraak