WhatsApp Business Solution integratie - OBI4wan.

OBI4wan biedt softwaretools voor online klantenservice, chatbots, mediamonitoring en media-inzichten.

OBI4wan - Webcare, chatbots, media monitoring en insights

OBI4wan biedt prijswinnende oplossingen en diensten op het gebied van klantbetrokkenheid, chatbots, reputatiemanagement en actiegerichte inzichten gebaseerd op data en kunstmatige intelligentie. Zij bieden zowel gebruiksvriendelijke tools als een breed scala aan diensten zoals onderzoek en data-analyse, strategie-ontwikkeling en training.

Zij ondersteunen klanten over de hele wereld met slimme softwaretools voor klantenbetrokkenheid en datagestuurd reputatiebeheer. Hun missie is om je organisatie in contact te brengen met klanten, zodat iedereen echt betrokken is.

Meer over OBI4wan

  1. Uitstekende klantenservice

    Proactief reageren op vragen en klachten met één geïntegreerde oplossing voor webcare via social media, live chat, WhatsApp en Messenger.

  2. Smart chatbot technologie

    Vergroot je bereik en optimaliseer je service met slimme chatbots. Vergeet routinewerkzaamheden. Gebruik je kostbare tijd voor een betere en snellere service!

  3. Controle over je reputatie

    Vind relevante boodschappen over je organisatie, doelgroep, markt en concurrenten en houd je online reputatie onder controle.

Partnership OBI4wan

OBI4wan helpt bedrijven bij het beheren van hun huidige en toekomstige digitale klantenbetrokkenheidskanalen zoals WhatsApp, Facebook Messenger, Live Chat, Twitter DM en SMS in één gebruiksvriendelijke interface. Door de OBI4wan Chatbots (platform) toe te voegen, kun je de efficiëntie nog verder verbeteren en de tevredenheid van klanten en medewerkers verhogen.

OBI4wan CM.com WhatsApp

& CM.com

De samenwerking met CM.com biedt OBI4wan-klanten de mogelijkheid om het officiële WhatsApp-kanaal te implementeren. Andere kanalen van het CM.com platform, zoals SMS, Apple Business chat en RCS kunnen in de nabije toekomst worden geïntegreerd, wat resulteert in een krachtig alles-in-één communicatieplatform.

Geautoriseerde distributeur

Om met je klanten te communiceren via WhatsApp, heb je een erkende distributeur nodig, geselecteerd door WhatsApp. CM.com is een geauthoriseerde distributeur. Onze geselecteerde zakenpartners hebben ook de WhatsApp Business Solution geïntegreerd in hun software en bieden hun klanten direct toegang tot de officiële WhatsApp Business oplossing.

Klanten van OBI4wan kunnen nu toegang aanvragen tot de WhatsApp Business API en toegang krijgen tot alle andere berichtenkanalen die het CM.com platform biedt.

whatsapp business provider