WhatsApp Business Solution integratie - SaySimple.

SaySimple is een social messaging automation platform gericht op engagement, voor kostenbesparing en customer happiness.

SaySimple

SaySimple stimuleert klantinteractie door vragen om te zetten in hoogstpersoonlijke gesprekken. Door klantcontact te personaliseren via social touchpoints beschermen ze een-op-een relaties.

Het platform stelt customer-centric bedrijven in staat om reageren met de snelheid van het licht, terwijl ze betere luisteraars en gesprekspartners worden met ieder antwoord.

Daardoor verandert een vraag in een glimlach en een glimlach in een verkoop, terwijl bedrijfskosten afnemen: er zijn alleen maar winnaars.

 1. Transformeer kosten in winst

  Verander customer service afdelingen in commercial profit centers, terwijl je kansen voor engagement signaleert en klantcontact verbetert.

 2. Verwerk piekvolumes

  Tackle high volume traffic in een multichannel omgeving, zonder je in het zweet te werken. Behoud een gestroomlijnde klantenservice te allen tijde. What’s not to love?

 3. Pas hyperpersonalisatie toe

  Geweldige bedrijven winnen niet alleen nieuwe klanten; ze laten ze terugkomen. Trakteer je klanten op een individuele en unieke merkervaring, terwijl je hun loyaliteit en goodwill verhoogt.

Partnership SaySimple

De manier waarop je met klanten praat heeft een radicale impact op je merk, daarom is uitmuntende communicatie de drijfveer van klanttevredenheid. In de wereld van vandaag worden bedrijven uitgedaagd om hun relaties met klanten onder de loep te leggen. Met SaySimple aan je zijde spring je in het oog van de always-on, multiple device consument via zijn of haar favoriete berichtenkanalen.

saysimple logo

& CM.com

SaySimple werkt samen met CM.com om klanten te verbinden met de officiële bedrijfsoplossing van WhatsApp. De combinatie van SaySimple's platform met de API zorgt voor naadloze één-op-één interactie met klanten: van alerts tot updates.

Vraag toegang aan

 1. Vraag je WhatsApp Business Account aan

 2. Installeer WhatsApp op SaySimple

Geautoriseerde distributeur

Om met je klanten te communiceren via WhatsApp, heb je een erkende distributeur nodig, geselecteerd door WhatsApp. CM.com is een geauthoriseerde distributeur. Onze geselecteerde zakenpartners hebben ook de WhatsApp Business Solution geïntegreerd in hun software en bieden hun klanten direct toegang tot de officiële WhatsApp Business oplossing.

Klanten van SaySimple kunnen nu toegang aanvragen tot de WhatsApp Business API en toegang krijgen tot alle andere berichtenkanalen die het CM.com platform biedt.

Neem contact met ons opMeer over WhatsApp
whatsapp cm.com distributor