De Mobile Service Cloud
voor Retailers.

Jouw full-service start voor een geoptimaliseerde klantenservice
in retail en e-commerce.

Ga aan de slagNaar Mobile Service Cloud

De eenvoudigste manier om klanttevredenheid te verbeteren

Consumenten zijn vertrouwd geraakt met online kopen, waardoor normen voor online service zijn verhoogd. De concurrentie is groot, waarbij reuzen als Amazone's de traditionele eCommerce verstoren. En er lijken dagelijks nieuwe mobiele communicatiekanalen te ontstaan.

Hoewel de snelle veranderingen in eCommerce overweldigend lijken, bieden deze trends grote kansen om je bedrijf te laten groeien als je er verstandig gebruik van maakt.

De Mobile Service Cloud bevat alles wat je nodig hebt om alle inkomende berichten op alle kanalen efficiënt af te handelen. Bied een klantervaring die ervoor zorgt dat klanten terugkomen.

  1. Bereikbaarheid op alle kanalen

    WhatsApp Business, Apple Business Chat, Viber, SMS. De lijst gaat verder. Voeg elk kanaal toe dat je nodig hebt. Behandel alle gesprekken vanuit één inbox met rijke klantprofielen.

  2. Van conversatie naar conversie

    Wij bieden meer dan een goed tool klantenservice. Maak van een gesprek een verkoopkans met in-channel betalingen.

  3. Chatbot voor efficiënte support

    Verwijder alle hindernissen en repetitieve processen. Stel out-off-office berichten en quick replies in en laat een chatbot kostbare tijd besparen.

De Mobile Service Cloud

Bouw je customer care suite met deze set van tools om je merk te integreren in het dagelijks leven van de consument. 

Customer Contact
Handel alle gesprekken af vanuit één inzichtelijk dashboard

Eén oplossing voor al je berichtenkanalen, met behulp van intuïtieve klantsupport software, gebundeld in één inbox voor alle gesprekken. Begin met Customer Contact en breid van daaruit uit.

Messaging Channels
Welke kanalen wil je aanbieden?

SMS, WhatsApp, RCS, Viber, Facebook Messenger, Twitter, Telegram, Apple Business Chat. Welke kanalen ga je selecteren?

Chatbot
Verrijk je klantencontact met de CM.com Bot

Nieuw met chatbots? We zijn hier om je te helpen met het bouwen, verbeteren en onderhouden van je bot.

Eén oplossing voor al je berichtenkanalen, met behulp van intuïtieve klantsupport software, gebundeld in één inbox voor alle gesprekken. Begin met Customer Contact en breid van daaruit uit.

SMS, WhatsApp, RCS, Viber, Facebook Messenger, Twitter, Telegram, Apple Business Chat. Welke kanalen ga je selecteren?

Nieuw met chatbots? We zijn hier om je te helpen met het bouwen, verbeteren en onderhouden van je bot.

Waarom is klantenservice belangrijk in retail?

Wat maakt retailers succesvol? Ze bieden een geweldige klantervaring om het winkelend publiek terug te laten komen. Het laten wachten op antwoorden op vragen als 'Waar is mijn bestelling?' of 'Hoe krijg ik mijn geld terug?' of berichten herhalen maakt daar geen deel van uit.

Je moet je shopper kennen, inclusief eerdere chats. Inclusief touchpoints met marketing. Dit vereist slimme klantprofielen, een duidelijk overzicht van de chats per kanaal, geautomatiseerde quick replies, proactieve, gepersonaliseerde meldingen, in-channel betalingen en zelfs een chatbot.

Bied de beste service
klantenservice via twitter

Manieren om de klantenservice te verbeteren via alle kanalen

Als marketingteams een omnichannel-ervaring leveren om klanten aan te trekken, wordt ook aan customer care agents gevraagd om klanten over die kanalen heen te ondersteunen. Dat betekent dat je niet langer alleen op e-mail of FB Messenger kunt vertrouwen. Beschikbaarheid op Apple Business Chat, WhatsApp, en zelfs Viber en SMS is de nieuwe standaard.

Customer Contact biedt alle populaire berichtenkanalen in één intuïtief dashboard. Filter op de oudste berichten, geef gesprekken door en voeg quick replies toe. En met proactieve meldingen kun je vragen beantwoorden voordat ze zelfs maar gesteld worden.

Omnichannel customer care

Laat de CM Bot het werk doen

Online-retailers moeten een uitmuntende klantenservice leveren als ze relevant willen blijven voor de moderne shopper. Voor de meeste klanten betekent een goede service ook een snelle service. 90% van de klanten zegt dat een onmiddellijke reactie een belangrijk onderdeel is van de klantervaring.

De CM Bot geeft de mogelijkheid om snel antwoord te geven op gemakkelijke vragen en gesprekken die menselijke interactie vereisen over te dragen naar je klantenservice team. Dit geeft je medewerkers de kans om gesprekken goed af te handelen, en klanten een snel antwoord op die terugkerende vragen.

Meer dan chat | Van gesprek tot verkoopkans

Natuurlijk is het aanbieden van een goede klantenservice onmisbaar voor het succes van je bedrijf. Toch zou je niet in de retail zitten als je niet iets wilt verkopen. Wat als we je vertellen dat de gesprekken met klanten een hele nieuwe manier van verkopen van producten mogelijk maken?

Vraagt een klant om een product te retourneren? Waarom bied je geen alternatief aan dat direct in de chat kan worden betaald? Of de up- of cross-selling van producten die beginnen met een gesprek in een eerdere verkoop? Dankzij de in-app betaaloplossingen kun je elk gesprek eenvoudig omzetten in een succesvolle conversie.

Meer over Payments
Pay in WhatsApp

Nieuwe kanalen die eCommerce veranderen

Je moet beschikbaar zijn op de kanalen die daadwerkelijk bijdragen voor je klanten. En deze behoefte komt niet alleen voort uit een behoefte aan beschikbaarheid. Door deze innovatieve nieuwe kanalen toe te voegen kan je merk immers een exclusieve ervaring bieden.

Breid je Mobile Service Cloud uit met nieuwe berichtenkanalen, zoals RCS, of Apple Business Chat met de Augmented Reality (AR) functie. Met AR bieden luxemerken nieuwe uitdagingen voor klantenserviceteams. Selecteer de kanalen die je wilt toevoegen en start het gesprek.

Video Source: CNN

Bied een rijke klantervaring in retail

Ga vandaag nog aan de slag

Neem contact op en krijg direct toegang

Neem contact op met Sales om het onboardingproces te starten. Krijg direct toegang tot Customer Contact en maak gratis gebruik van Facebook Messenger voor klantenservice.

Breid uit met meerdere Channels

Van WhatsApp & Viber tot Apple Business Chat & Twitter, kies en combineer de kanalen die je klanten het liefst gebruiken.

Voeg extra Platform Features toe

Verbeter je bedrijfsstrategie met extra features en voeg betalingen, Bots, Data, Sign en meer toe aan je Mobile Service Cloud.

Ga direct van start