RCS Business Messaging.

The Next Generation SMS Messaging. Verbeter je klantervaring en mobiele marketing met RCS Messaging.

Vraag nu toegang aan Neem contact met ons op

De toekomst van mobile messaging

Aan de slag in 3 eenvoudige stappen

Maak een account aan op CM.com

Registreer je op ons platform om het proces op gang te brengen. Bestaande klanten kunnen gewoon inloggen. 

Ga aan de slag

Vraag toegang aan

Eenmaal ingelogd, vind je "Channels" op je dashboard - vraag toegang aan via het RCS-pictogram. We houden je op de hoogte gedurende het hele onboarding proces.

Verrijk je communicatie

Stuur rijke, interactieve en persoonlijke ervaringen naar de SMS inbox van jouw klanten. Het enige wat je nodig hebt, is hun telefoonnummer.

Overtref de verwachting van je klant met RCS

SMS domineert al jaren de manier waarop we communiceren via mobiele telefoons. Het is nog steeds een van de meest betrouwbare kanalen, maar er komen steeds meer nieuwe kanalen met rijkere functies bij.

RCS is als moderne messaging apps, met als groot verschil het gebruik van het telefoonnetwerk in plaats van het internet. Bovendien kunnen bedrijven op veel verschillende niveaus beter communiceren met klanten. 

  1. Geverifieerde afzender: Weet met wie je in contact bent

  2. Rijke content: Stuur afbeeldingen, GIFs, live audio en videos

  3. Betrokkenheid: Verbeter je conversie en klik ratio's

  4. Dialoog: Gebruik chatbots voor support, bellen en live chats

rcs messaging

Transformeer je messaging strategie met RCS

RCS gaat de manier waarop we SMS gebruiken veranderen en tilt de communicatie met consumenten naar een heel nieuw niveau. Leer hoe onze klanten RCS gebruiken als messaging kanaal.

Til je SMS marketing naar een hoger niveau

Win het vertrouwen van je klant

Als geverifieerde afzender weet je klant altijd dat jij het bent! Hiermee win je het vertrouwen van klanten, omdat ze zeker zijn dat het bericht wordt verzonden door een vertrouwd bedrijf.

Betrek consumenten als nooit tevoren

Voeg rijke inhoud toe aan je bericht zoals foto's, GIF's, audio en zelfs video. Informeer, inspireer en promoot je merk of bedrijf met een variatie aan tools en features.

SMS fallback garandeert levering

Wij garanderen de levering van je bericht. Wanneer RCS niet is geactiveerd, zorgen wij voor een fallback. Dit betekent dat klanten een bericht met dezelfde informatie ontvangen via SMS.

Wereldwijd bereik

RCS wint steeds meer wereldwijd bereik en beschikbaarheid. Profiteer van de Direct Operator Connections van CM.com en haal het maximale uit hoge kwaliteit routes.

Toegang tot alle kanalen

whatsapp
apple business chat
facebook messenger
viber
telegram
twitter
sms
verified sms

Eén dashboard voor omnichannel messaging

Met de Mobile Service Cloud heb je toegang tot alle kanalen, tools en functies om je klantenservice naar het hoogst mogelijke niveau te tillen. Ons uitgebreide dashboard minimaliseert de druk op klantenservices, terwijl onze in-channel gegevens en betalingstools de NPS en ROI maximaliseren.

Communiceer met je klanten via hun favoriete berichtenkanaal zoals WhatsApp, Apple Business Chat, Facebook Messenger, Viber, Telegram, Twitter, SMS en beheer alle gesprekken in één eenvoudig te gebruiken dashboard.

De Mobile Service Cloud

Eén Business Messaging API voor alle kanalen

Met de CM.com Business Messaging API kun je berichten versturen naar mobiele telefoons over de hele wereld.

Via deze REST API en het CM.com Platform communiceer je via kanalen als SMS, RCS, WhatsApp Business, Apple Business Chat en Viber. Of je nu één bericht wilt versturen of miljoenen tegelijk.

Business Messaging API
multi channel messaging

Aan de slag met RCS Business Messaging

Vraag toegang aan tot RCS Business Messaging en verbeter je conversies en service.

RCS is slechts een onderdeel van onze Business Messaging solutions. Maak verbinding met ons platform en krijg volledige toegang tot alle messaging kanalen waar je klanten vandaag de dag te bereiken zijn.

Vraag nu toegang aan Neem contact op

Gerelateerde artikelen