Stuur gemakkelijk Text-2-Speech en audioberichten.

Upload een tekst of audiobestand, selecteer je contacten en verstuur een persoonlijk bericht naar jouw doelgroep.

Voice Voice Campaigns

Til je Mobile Marketing naar een hoger niveau

Met Voice Campaigns kan je op elk moment volledig geautomatiseerd vooraf opgenomen spraakberichten sturen naar klanten. Dit is de perfecte manier om je marketingcampagnes een persoonlijker tintje te geven, zonder individuele contacten handmatig te moeten bellen. 

Start gratis trialMobile Marketing Cloud

Bereik je klanten met een persoonlijke audio boodschap

Voice is bij uitstek een krachtig kanaal om een boodschap over te brengen naar je klanten. Met onze nieuwste webapp verstuur je binnen een paar kliks een voice campagne. Maak een account aan en upload een audiobestand.

Stuur vooraf opgenomen spraakberichten om je marketingcampagnes een persoonlijk tintje te geven. Voor onze Belgische klanten kunnen we zelfs spraakberichten rechtstreeks naar een voicemail sturen.

  1. Combineer spraakberichten met messaging op hetzelfde platform

  2. Optimaliseer je bereik door audioberichten toe te voegen

  3. Plan campagnes in of gebruik onze APIs voor automatisatie

Hoe zetten onze klanten Voice Campaigns in?

Ik zocht een leuke manier om de aandacht te trekken van alle Toyota-dealers. De voice bracht de oplossing. Door de dealerdirecties te laten bellen door Ruud de Wild was de attentie daar, door het gesprek persoonlijk over te nemen werd de boodschap duidelijk. De verdieping zat hem daarna in de SMS.

John de Wit - Toyota

Een uur nadat Stijn Vreven de boodschap had ingesproken in en het audiobestand was opgestuurd, rinkelden de telefoons van de fans.

Jasper Saeijs - NAC Breda

Gebeld worden door je idool

Wat is er persoonkijker dan een gesproken bericht versturen naar mensen die om je geven? Met Voice Campaigns stuur je in een handomdraai een audiobericht via een telefoontje naar duizenden mensen.

Hoe gaaf is het om de verkoop van festivalkaartjes in te luiden met een telefoontje van Dua Lipa die optreed? Of de fans van een sportclub te bereiken met een persoonlijke boodschap van de trainer?

Combineer een telefonie campagne bijvoorbeeld met een SMS campagne en landingspagina om mensen te activeren en converteren.

Bereik je doel met elke boodschap

Het Customer Data Platform is het kloppende hart van de Mobile Marketing Cloud. Het verzamelt al je klantinteracties en gegevens in 360° klantprofielen, ongeacht waar de gegevens vandaan komen.

Op deze manier kun je probleemloos segmenten opbouwen door te filteren op alle mogelijke profieleigenschappen of demografische gegevens. Weet wie je klant is en hoe hij of zij met je bedrijf communiceert.

Customer Data Platform
cm data rijke profielen customer data platform

Start met de Mobile Marketing Cloud

Bereik je doelgroep en ga verder dan alleen Voice Campaigns met de Mobile Marketing Cloud. Genereer meer omzet door Voice te combineren met SMS, e-mail en andere mobiele kanalen.!

Start gratis trialMobile Marketing Cloud